JOB Walker - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

JOB Walker

OPIS

JOB Walker je hojica, ki izhaja iz prvotne ideje JOB-a, prvega stola za invalide, ki je bil izrecno zasnovan tako, da omogoča dostop do plaže brez nasedanja v pesku, na skalah, mivki ali drugi podlagi. To omogočajo posebno zasnovana in oblikovana kolesa.

Ta izdelek pomaga pri hoji ljudem s težavami z gibljivostjo. Z njim se lažje spoprijemajo z mehkimi ali nepravilnimi tlemi, na katerih bi bilo nemogoče uporabiti tradicionalne opore. Kolesa, ki vedno zagotavljajo čim večjo površino oprijema na tleh, omogočajo premagovanje ne le peska, kamenja ali snega, temveč tudi drugih vrst neravnih tal, zaradi česar je ta izdelek uporaben v vseh letnih časih in v vseh kontekstih. Okvir JOB Walkerja je izdelan iz lahke aluminijeve zlitine, materiala, ki zagotavlja visoko odpornost na razne obremenitve, ki jih povzroča teža uporabnika, potiskanje ter korozija slanega okolja.

Zložljivi sedež, ki je integriran v hojico omogoča uporabniku, da se med sprehodom lahko usede in odpočije, ali pa na poti le uživa v ogledovanju. Naslon in sedež sta izdelana iz trpežne tkanine, za katero je značilno hitro sušenje.


Če se želite še bolj seznaniti z našimi pripomočki, nas pokličite na 01/ 620 84 03, ter nam pišite na e-mail komerciala@brezovir.si.

Galerija

Video vsebina

Pošljite povpraševanje