Protizdrsni in označevalni trakovi - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

PROTIZDRSNI TRAKOVI Naši protizdrsni trakovi in obloge preprečujejo zdrse in padce ter poškodbe, ki lahko nastanejo zaradi njih, ter izboljšajo uporabnost in varnost prostorov. So za notranjo in zunanjo uporabo. Ponujamo Vam kompletno zbirko materialov proti drsenju. Izbirate lahko med več kot 10. vrstami protizdrsnih trakov v 15. barvah. Izberite kvaliteten protizdrsni trak, ki najbolj ustreza vašim zahtevam. S kontrastno barvo pa pomagajo tudi slabovidnim pri zaznavanju raznih preprek.

OZNAČEVALNI TRAKOVI Velika izbira označevalnih trakov za označevanje skladišč, proizvodenj, trgovin, … Izbirate lahko med dolgoročnima rešitvama, kot sta izredno trpežni označevalni trakovi PermaSafety ali vsestranskimi označevalni trakovi PermaSafety Route. V ponudbi imamo tudi zelo kvalitetne standardne označevalne trakove. S kontrastno barvo pa pomagajo tudi slabovidnim pri zaznavanju raznih preprek.

ODSEVNI TRAKOVI Izbirate lahko med odsevnimi trakovi, ki odsevajo svetlobo npr. avtomobilske luči. Uporabljajo se na zapornicah, stebričkih, … ali med fotoluminiscentnimi trakovi, ki oddajajo svetlobo v temi npr. izpad elektrike. Uporabljajo se za zasilne izhode, stopnice … S kontrastno barvo pa pomagajo tudi slabovidnim pri zaznavanju raznih preprek. Za vse ki želite nelepljive trakove so tu opozorilni trakovi, ki vam jih lahko natisnemo tudi po meri.