Termalni Center Thermana Park: 2.000 m² zabave - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Več kot 2.000 m² vodnih užitkov.

V Termalnem Centru Thermana Park se vse vrti okoli (termalne) vode, ki jo uporabljajo kot poglavitni zdravilni dejavnik tudi pri medicinski rehabilitaciji. V Termalnem centru pod stekleno kupolo so na 2.200 m² na voljo vodne površine z notranjimi in zunanjimi bazeni. Med notranjimi najdete bazen z valovi, rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitro reko, otroško vodno zabavišče, tri whirlpoole nad bazenom, Kneippov kotiček in tobogan. Na zunanjih površinah pa so na voljo rekreacijsko-masažni bazen, povezan z notranjim, plavalni bazen, otroški bazen, kristalni bazen, vodna drča in tobogan.

Dostopno parkiriščeParkirni prostori, namenjeni invalidom se nahajajo na zunanjem parkirišču in v garažni hiši.
Dostopen vhodTermalni center je zgrajen brez arhitektonskih ovir. Recepcijski pult je ustrezno prilagojen in lahko dostopen.
Prilagojena kopalnicaV termalnem centru so splošne popolnoma prilagojene invalidske sanitarije.
Dostopna kavarna ali restavracijaVse restavracije in kavarne so popolnoma dostopne in prilagodljive.
Dostopen vstop v vodo bazenaBazeni nimajo nobenega pripomočka za lažji dostop v vodo, zato pri tem potrebujete pomoč druge osebe. Imajo pa ležalnike, ki so rezervirani za invalidne osebe.
Dostopne sprehajalne potiKompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji. Do mestnega jedra Laškega vas loči le 15 minut poživljajočega sprehoda ob obeh bregovih Savinje, pot je prilagojena. Poti po mestu so deloma prilagojene, na nekaterih delih občasno pločnik nima prilagojenega robnika ali pa postane preozek. Nekateri deli mesta so opremljeni s taktilnimi oznakami.

Dodatna ponudba

Kar 10 sob za gibalno ovirane.

Sodoben hotel Thermana Park Laško Superior s štirimi zvezdicami ima na voljo kar 10 sob, ki je prilagojenih osebam na invalidskih vozičkih. Sobe so velike in moderno urejene, v hotelu pa se nahajajo tudi povezane družinske sobe.

Sorodna ponudba