Sprehajalna pot Kamp Šobec - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojena kopalnica

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Kamp Šobec je invalidom prijazen.

Kamp Šobec, ki se razteza na površini 15 ha in ima 450 kvalitetnih prostorov ter lesene bungalove, je že vrsto let uvrščen med kampe najvišje kategorije. Nahaja se 3 km od avtoceste Jesenice–Ljubljana in 3 km od Bleda, v lepem borovem gozdu med majhnim jezerom in reko Savo Dolinko.

Šobec je opremljen s tremi sanitarnimi objekti, od katerih je eden ogrevan in se v njem nahajata tudi otroška previjalna soba in kopalnica za osebe z gibalnimi ovirami. Idealen je tudi za dnevni izlet – vse sprehajalne poti so asfaltirane, tlakovane ali pokrite z zbitim makadamom, in zato lepo prevozne za osebe na invalidskih vozičkih. Vstop za dnevne goste, tudi za spremljevalce, je brezplačen.

Dostopno parkiriščePred recepcijo se nahaja veliko makadamsko parkirišče, tik ob njej pa še manjše začasno parkirišče za prikolice in avtodome. Na parkirišču je označeno invalidsko parkirno mesto.
Dostopen vhodVsi objekti so dostopni in prilagojeni gibalno oviranim. Poti, vključno z mostovi, so dostopne, ni pa dostopnega vhoda v vodo.
Prilagojene sanitarijeSanitarije so urejene, kamp pa vsebuje tudi en sanitarni objekt, ki je ogrevan in vsebuje še otroško previjalno sobo ter kopalnico za osebe z gibalnimi ovirami.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je bila obnovljena leta 2018 in je prav tako dostopna gibalno oviranim, prav tako tudi njena zunanja terasa.
Dodatna dostopna ponudbaSlaščičarna, restavracija, lokali in trgovina ter določena animacija.
Dostopne sprehajalne potiSprehajalne poti so vse asfaltirane, tlakovane ali pokrite z zbitim makadamom ter tako primerno dostopne.

Dodatna ponudba

Pestra ponudba za vse generacije.

V kampu so tudi pralnica, oskrbovalna postaja za bivalne avtomobile in prikolice, restavracija, in trgovina, športne površine (tenis, nogomet, košarka, odbojka, mini golf) in aktivnosti v Šobčevem bajerju (zorbing na vodi, spust po jeklenici, supanje). S številnimi otroškimi igrišči po kampu je poskrbljeno tudi za najmlajše.