Ramada Resort Kranjska Gora: tik ob smučišču - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Ramada Resort Kranjska Gora
Ramada Resort Kranjska Gora, Vir: HIT Alpinea d.o.o.

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji.

Tik ob smučišču, ob vznožju smučarskega raja, kraljuje Ramada Resort Kranjska Gora. 118 sob s pogledom na čudovit alpski svet ponuja vse za sproščen oddih. Hotel Ramada Resort je popolnoma dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku.

Dostopno parkiriščePred vhodom sta dve označeni parkirni mesti za invalide.
Dostopen vhodVhod v hotel je urejen s pomočjo klančine, ki se začne že ob parkirišču. Recepcija je popolnoma dostopna. Do bazena lahko uporabniki invalidskega vozička dostopajo z zunanjega vhoda (za hotelom). Vendar je pri tem vseeno potrebna pomoč, ker je pot do vhoda strma. Notranji dostop na bazen in savne je sicer v celoti prilagojen s pomočjo klančin.
Dostopna sobaV hotelu imajo 2 invalidom prilagojeni sobi. Sobi se že navzven opazno ločita ostalih po širini vrat, ki so širša od drugih. Soba je popolnoma prilagojena, široka in prostorna, omare so nižje. Do sobe je možno dostopati z dvigalom. Postelja v sobi po potrebi omogoča uporabo prenosnega sobnega dvigala. Tega sicer v resortu nimajo. Soba vsebuje tudi dostopni balkon.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi ima tuš brez praga in vsa potrebna oprijemala, zraven tuša je tudi zložljiv stenski stolček. Umivalnik je podvozen.
Splošno prilagojeno invalidsko stranišče se nahaja za recepcijo. 
Dostopna kavarna ali restavracijaJedilnica in kavarna sta dostopni. Zunanja terasa je dostopna s pomočjo klančine, vendar bodite pozorni na rob klančine in na samo strmino (potrebovali boste pomoč spremljevalca).
Dostopen vstop v vodo bazenaPripomočka za vstop v vodo bazena žal ni, zato boste pri tem potrebovali pomoč druge osebe.
Dodatna dostopna ponudbaWellness storitve Wellness Larix, katerega bazeni so dostopni s pomočjo spremljevalca po zunanji poti. Takoj za hotelom pa se nahaja tudi dostopna spodnja postaja sedežnice. Za vstop osebe na invalidskem vozičku sedežnico zaustavijo. Na zgornjo postajo prepeljejo tudi invalidski voziček, sanke ali smuči. Pot do sedežnice vodi skozi zunanjo teraso in je tlakovana.

Dodatna ponudba

Blagodejni učinek čiste planinske vode.

Ramada Resort svojim gostom ponuja tudi wellness storitve. Bazenski kompleks Wellnessa Larix ima več kot 400 m² vodnih površin. Zaplavate lahko v notranjem bazenu z vodo, ogreto na 30 stopinj Celzija, ali si privoščite masažni bazen s 36 stopinjami Celzija. Z manjšim bazenčkom s toboganom je poskrbljeno tudi za zabavo najmlajših.

Sorodna ponudba

Slovenski planinski muzej

Slovenski planinski muzej

Kranjska Gora z okolico

Celoten opis
Gostilna Zelenci

Gostilna Zelenci

Kranjska Gora z okolico

Celoten opis