Istrian bistro & Tapas bar: barviti prigrizki - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Sproščeno druženje ob barvitih prigrizkih tapas.

Istrian bistro & Tapas bar je odlična ideja za prigrizek ob popoldanskem koktajlu, lahko pa je tudi pika na i romantičnemu večeru. V središču ponudbe so lokalne jedi pripravljene na moderen način iz lokalnih in sezonskih sestavin. V njihovi kuhinji nastajajo hitri prigrizki (istrski tapasi), večerje in degustacijski menuji. Sveže pripravljene jedi iz lokalnih sestavin pa so v Istrian bistro & Tapas baru na voljo tudi v času kosil. Vodja kuhinje Borut Jakič vodi kuhinje vseh restavracij hotelov LifeClass Portorož in jim postavlja visoke standarde kakovosti. Ponaša se namreč z izkušnjami iz italijanske restavracije z Michelinovimi zvezdicami. Gostom želi pričarati vrhunsko kulinarično doživetje. Ponuditi pristne okuse, ki so pripravljeni zdravo, enostavno in kakovostno. V njegovih okusih se zato skrivajo čari destinacije: svež zrak, čistost morja in toplota sonca. Restavracija na žalost nima invalidom prilagojenih sanitarij. Redno sodelujejo tudi v Tednu restavracij.

Dostopno parkiriščeParkiranje je možno ob cesti v bližini Mind hotela Slovenija (1 označeno invalidsko parkirno mesto).
Dostopen vhodVhod v restavracijo je popolnoma dostopen, saj je v ravnini pločnika.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je dostopna invalidom, prav tako pa tudi njena zunanja terasa. Znotraj je dostopen le del, kjer ni klopi.

Dodatna ponudba

Kultivacija uma tik ob morju v Mind hotelu Slovenija.

Potovanje v zeleno istrsko pokrajino, modrino Mediterana in kristalne odseve lokalnih solinskih polj. Destinacija je popolno ravnovesje. Zgodba hotela sega v majhno obmorsko mestece v 13. stoletju. V Portorožu je bil to čas razsvetljenih mislecev – menihov benediktinskega samostana in spretnih pridelovalcev belih kristalov – solinarjev. Pomen in preplet življenja obeh pa ni naključen. Obdelovanje soli je kultivacija uma. Delikatno in skrbno obdelovanje soli na sončnih zrcalnih plantažah prinaša strpnost, uravnoteženost, zdravje in esenco življenja. Tako kultivacija uma (Mind cultivation) kot pridelava belih kristalov soli (Salt cultivation) sta natančni in skrbni opravili. Ustvarjata življenje, nadpovprečnost in zdravje.

Mind Hotel Slovenija leži tik ob morju in v središču mesta Portorož. Hotel je popolnoma dostopen in prilagojen invalidom ter se lahko pohvali že s skoraj popolno sobo. Ta je dostopna, prilagojena, sam dizajn sobe pa je naravnost čudovit! Zato hotel močno priporočamo. Mind hotel Slovenija je sodoben, ustrežljivi zaposleni pa še polepšajo celotno izkušnjo.

Sorodna ponudba