Hotel Vesna Terme Topolšica - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Voda, čista kakor biser in živa kakor življenje samo.

Hotel Vesna v Termah Topolšica ponuja gostom mirno lokacijo, ki je prilagojena in dostopna tudi za gibalno ovirane. Hotel nudi prostorne ter lepo urejene sobe s čudovitim razgledom na park ali bazene. Terme Topolšica ponujajo mirno lokacijo, predvsem pa veliko storitev, ki so prilagojene tudi za invalidne osebe.

Dostopno parkiriščeOznačena invalidska parkirišča so ob hotelu Vesna, na velikem parkirišču.
Dostopen vhodVhod v hotel je prilagojen s klančino.
Dostopna sobaSobe so prilagojene in imajo lastno kopalnico. Prostora je dovolj, predvsem pa je pomembno, da je brez omejitev in invalidnim osebam omogoča samostojnost.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je prilagojena. Pred kavarno Wellnessa Zala se nahaja tudi prilagojeno splošno invalidsko stranišče – ključ se nahaja v kavarni.
Dostopna kavarna ali restavracijaV pritličju se nahaja kavarna, ki je dostopna tudi osebam na invalidskem vozičku. Prav tako sta dostopni tudi restavracija in njena terasa ter zgornja terasa Wellnessa Zala.
Dostopen vstop v vodo bazenaNotranji del Term Topolšica je dostopen z vozičkom, vendar žal nimajo pripomočka za vstop v bazen. Pri dostopu vam kljub temu rade volje pomagajo reševalci iz vode. Vodni park Zora pa ponuja tudi urejen dostop v bazen za osebo z gibalnimi ovirami – imajo dvigalo.
Dodatna dostopna ponudbaV pritličju je popolnoma dostopna in prilagojena trgovina, ki se nahaja nasproti recepcije. Dostopen je tudi Wellness Zala, njegove savne lažje gibalno oviranim invalidom, Medico wellness pa žal ne.

Dodatna ponudba

Wellness center Zala z deloma dostopno savno.

Wellness je vsekakor ena izmed najbolj zanimivih storitev v Termah Topolšica. Svojim gostom z lažjimi gibalnimi oviranostmi nudijo tudi uporabo savne – prostor ponuja zelo široko savno, v katero se lahko presedete z vozička ob vhodu vanje (če to zmorete), velik tuš in počivalnike.

Medico wellness je namenjen programom za zaključene skupine ljudi, ki se lahko v njem izmenično predajajo zdravilnim učinkom termalne vode in drugih naravnih biserov. Težje oviranim invalidom žal ta program ni namenjen, ker so betonski ležalniki obloženi s ploščicami, pri tem pa ni prilagoditev oziroma ročajev za prijem.

Sorodna ponudba