Hiša refoška Koper: zgodba o kakovosti in uspehu - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Sinonim zgodbe o kakovosti in uspehu.

Plemenitost in žlahtnost njihovih vin sta dediščini tisočletne tradicije vinarstva in vinogradništva Slovenske Istre kot sad izjemnih naravnih danosti ter pridnih istrskih rok. V podjetju Vinakoper z ljubeznijo in spoštovanjem že od leta 1947 pridelujejo njihova vrhunska vina. Hiša Refoška, restavracija in trgovina podjetja Vinakoper, se nahaja tik ob koprski obvoznici. Poleg dobro založene trgovine so na razpolago tudi manjši muzej zgodovine vin, degustacije, ogled vinske kleti in restavracija z odlično hrano.  

Dostopno parkiriščeParkirišče pred Hišo Refoška je veliko in vsebuje dve rezervirani invalidski parkirni mesti.
Dostopen vhodVhod je dostopen brez arhitektonskih ovir.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija in soda za pokušanje vin so dostopni brez pragov med prostori. Tudi terasa restavracije je popolnoma dostopna.
Prilagojene sanitarijeInvalidsko stranišče se nahaja pri vhodu. Je prostorno in popolnoma prilagojeno.
Dodatna dostopna ponudbaTrgovina, ki je povsem dostopna.

Dodatna ponudba

V znamenju rubinasto rdeče.

Razvojna zgodba refoška in malvazije je bila uspešna tako za Vinakoper kot za celotno vinorodno okolje Slovenske Istre, ki je ime Dežela refoška dobila po njenem najbolj značilnem rubinastem kralju. Številna domača in mednarodna priznanja, ki jih je klet pridobila v zadnjih letih, dokazujejo, da je bila izbrana prava pot. Po 70 letih negovanja in vzdrževanja tradicije je podjetje Vinakoper sinonim zgodbe o kakovosti in uspehu. Pridobili so tudi naziv vinarja z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno v Sloveniji in najmočnejšega pridelovalca rdečih vin.

V njihovi prodajalni vin lahko poleg žlahtne kapljice kupite tudi različne darilne pakete, istrske dobrote, pa tudi druge izdelke kot so hladilci, kozarci in podobno.