Hiša iz volne: kraj za sanjarjenje in počitek - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dodatna dostopna ponudba

Hiša iz volne

Kraj za sanjarjenje in počitek.

Sredi prekmurske ravnice se nahajata dve čudoviti leseni apartmajski hiški, ki ju na zemljevidu najdete pod imenom Hiša iz volne. V celoti zgrajeni iz naravnih materialov nudita veliko domačnosti in udobja, obe pa sta dostopni tudi gostom z gibalnimi ovirami.

Hiški imata dve spalnici, eno v vsakem nivoju, in lahko gostita do 5 oseb. Zgoraj je tudi balkon, spodaj pa dostopna terasa. Gostje si lahko v kokošnjaku vsak dan naberejo domača jajca, na vrtu pa si prosto postrežejo z vrtninami, sadjem in grmovnicami. Gostitelji dnevno pripravljajo tudi sveže, doma pečene pekovske dobrote.

Dostopno parkiriščePred apartmaji je urejeno parkirišče z nadstreškom, kjer lahko parkirajo 3 vozila. Posebej označenih invalidskih parkirišč ni, a je parkirni prostor zelo širok, hkrati omogoča dovolj prostora za presedanje. Po potrebi pa je možno parkirati tudi drugje na posestvu.
Dostopen vhodPrehod s parkirišča do apartmaja je dostopen, saj je v popolni ravnini. Do notranjosti posamezne hiše pridete po klančini z ograjo. Ta je nekoliko daljša in bo morda pri vzpenjanju potrebna pomoč druge osebe.
Prilagojene sanitarijeObe hiši imata lastno prilagojeno kopalnico. Ta vsebuje oprijemalo, tuš brez praga, podvozni umivalnik in stolček za presedanje.
Dostopna kavarna ali restavracijaNa posestvu ni gostinskega obrata, je pa možno nočitev kombinirati z zajtrkom. Hkrati so na posestvu tudi samopostrežni kurnik, kjer dobite sveža jajca, ter sadno-zelenjavni kotiček.
Dodatna dostopna ponudbaIgrala, samopostrežni kurnik, sadno-zelenjavni vrtički, izposoja koles, družabne igre in knjige, kotiček za hišnega ljubljenčka. V bližini se nahaja več atrakcij.

Dodatna ponudba

Odlično izhodišče za raziskovanje.

Odlična lokacija je dobro izhodišče za raziskovanje bližnjih turističnih točk, med njimi je tudi nabor dostopnih, in sicer Terme 3000, razstavišče Expano, Tropski vrt orhidej Ocean orchids, Luštna domačija, delno dostopno Bukovniško jezero, razgledni stolp Vinarium in Doživljajski park Vulkanija. Hišni ljubljenčki so dobrodošli in lahko v Hiši iz volne bivajo brezplačno.

Sorodna ponudba

Hotel Termal

Hotel Termal

Murska Sobota in okolica

Celoten opis
Hotel Radin

Hotel Radin

Murska Sobota in okolica

Celoten opis
Expano zunanjost

Expano

Murska Sobota in okolica

Celoten opis