Vila Arausa Hotela Punta - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dostopne sprehajalne poti

Vila Arausa

Odlična lokacija in dostopno morje.

Hotel Punta se nahaja na mirni lokaciji v mestu Vodice. Hotel ne vsebuje nobene prilagojene sobe, vendar pa ima te na voljo poleg hotela, v apartmajih, ki so od njega oddaljeni slabih 50 metrov. Vila Arausa vsebuje dva prilagojena apartmaja za osebe z gibalnimi ovirami.

Dostopno parkiriščePred hotelom je parkirišče, parkirati je možno tudi v hotelski garaži.
Dostopen vhodPred vhodom v hotel je klančina. Dostop do apartmaja je preko klančin, vhodna vrta so dovolj široka tudi za osebe na električnem invalidskem vozičku. Apartmaja ponujata možnost dostopa na balkon in imata klančine, ki jih je lahko premagovati.
Dostopna sobaV vili se nahajata dve prilagojeni sobi za osebe z gibalnimi ovirami z balkonom. Dostop do balkona je mogoč preko 1 centimeter visokega roba. Soba je prostorna, v njej se nahaja zakonska postelja.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je popolnoma prilagojena.
Dostopna kavarna ali restavracijaNa zajtrk, kosilo in večerjo odpraviti v hotelsko restavracijo. Pri tem ni notranjega povezanega prehoda ali nadstreška.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaPoleg klančine za dostop v vodo imajo tudi dvigalo, ki vas iz pomola spusti v morje. Nahaja se na pomolu, od plaže oddaljenem za 20 metrov. Dvigalo se upravlja z daljincem, ki se ga prevzame v gostilni zraven pomola. Obe plaži sta od hotela oddaljeni za dobrih 5 minut hoje.
Dostopne sprehajalne potiDostop do plaže je možen preko več klančin, ki so v mejah predpisov in standardov. Plaža je delno prilagojena. Na eni strani boste našli peščeno, na drugi pa skalnato plažo, kjer je dostop v morje možen preko klančine.

Dodatna ponudba

Veliko različne gostinske ponudbe.

Razvajajte svoje čute in uživajte v v bogatih kulinaričnih specialitetah, ki jih ponujajo hotelske restavracije in bari. V Lobby Baru lahko dan začnete z odlično kavo in ga končate v Punta Pool Baru, kjer vam nudijo raznovrstno ponudbo koktejlov in lokalnih prigrizkov, ki si jih privoščite ob zunanjem bazenu pod zvezdnim nebom.