Termalno kopališče Zdravilišča Radenci - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Termalno kopališče Zdravilišča Radenci

Več, kot si sploh lahko zaželiš.

Termalno kopališče Zdravilišča Radenci obsega notranji plavalni bazen, notranji in zunanji termalni bazen in mnogo drugih bazenskih kapacitet. Bazeni Radenci so popolnoma prilagojeni in dostopni. Za gibalno ovirane je na voljo prilagojen prostor za tuširanje, prilagojena garderoba in prilagojeno invalidsko stranišče. Prehodi do bazenov so urejeni s klančinami. V zimskem času (od oktobra do aprila) ni dostopen zgolj zunanji termalni bazen, saj do njega vodijo le stopnice.

Iz bazenskega dela Zdravilišča Radenci lahko stopite tudi v svet savn, pri čemer vse žal niso dostopne gibalno oviranim, vendar so vrata pri nekaterih dovolj široka, da se lahko lažje gibalno ovirane osebe na invalidskih vozičkih takoj pri vratih presedejo na klopco. V svetu savn imajo dostopen tudi velik tuš.

Dostopno parkiriščeRezervirana invalidska parkirišča se nahajajo pri vhodu na desni strani.
Dostopen vhodPopolnoma dostopen je tudi bazenski kompleks. Lažje gibalno ovirane osebe na invalidskih vozičkih lahko uporabljajo tudi nekatere izmed savn.
Prilagojena kopalnicaPrilagojena invalidska stranišča so na voljo v celem kompleksu Zdravilišča Radenci. Na bazenskem kompleksu so poleg invalidskih stranišč na voljo tudi dostopne garderobe in prostori za tuširanje. Vsi prehodi so prehodni s klančinami.
Dostopna kavarna ali restavracijaČudovita kavarna in njena prav tako dostopna terasa sta na desni strani vhoda. Na steni boste opazili gumb, na katerega pritisnete, da pride natakar ven in vam ni potrebno hoditi noter in naročati pijačo. Tudi notranji del kavarne je prilagojen in dostopen s klančino. Restavracija z veliko prostora omogoča normalno gibanje.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaKopališče je opremljeno z bazensko dvigalom.
Dodatna dostopna ponudbaZdravilišče, savne, zdravstveni center, Kneipp terapija.

Dodatna ponudba

Dva dostopna hotelska kompleksa Zdravlišča Radenci

Že leta 1882 so Radence obiskali prvi zdraviliški gostje, zdravilne učinke mineralne vode pa uživajo še danes. Gostje se lahko odločijo za dva hotelska kompleksa, Hotel Radin in Hotel Izvir.

V Zdravilišču Radenci lahko obiščete tudi specialistične ambulante z več kot 135-letno tradicijo zdravljenja srčno-žilnih bolezn, imajo pa tudi kardiorehabilitacijski center z najsodobnejšo opremo. Zdraviliškim gostom nudijo 24-urno skrb.

Sorodna ponudba

Hotel Radin

Hotel Radin

Murska Sobota in okolica

Celoten opis
Hotel Termal

Hotel Termal

Murska Sobota in okolica

Celoten opis
Hotel Izvir

Hotel Izvir

Murska Sobota in okolica

Celoten opis