Termalni park Terme 3000 - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Obilje vodnih doživetij v Termah 3000.

Bazeni Termalnega parka Terme 3000 se nahajajo v dveh svetlih nadstropjih, spodnji del je namenjen živahnim in aktivnim obiskovalcem, v njem se bodo odlično počutile tudi družine, zgornji del pa je s kotički za sproščanje in savnami, namenjen predvsem počitku in sprostitvi. V toplejših mesecih pa vas bo gotovo navdušil zunanji termalni park s hitrimi in zabavnimi tobogani, skakalnico v vodo, plavalnim bazenom in obilo naravne sence.

Dostop do vseh bazenov je urejen s pomočjo klančin, nimajo pa posebnega pripomočka za prehod v vodo. Večina bazenov je zgrajenih z visokimi robovi v višini vozička in tistim, ki se lahko presedejo iz invalidskega vozička na rob, predstavljajo dodatno možnost za vstop v sam bazen. Drugo možnost predstavljajo reševalci iz vode, ki vam lahko priskočijo na pomoč. Savne so dostopne z dvigalom. Invalidsko stranišče je le v stavbi, a je popolnoma prilagojeno in dostopno. Tu so tudi savne, ki so dostopne z dvigalom.

Dostopno parkiriščeParkirni prostori se nahajajo nasproti hotela, vendar so običajno vedno zasedeni. Zato v takem primeru lahko z jasno vidno parkirno kartico za invalide parkirate avto neposredno pred hotelom in to sporočite na recepciji.
Dostopen vhodDostop do vseh bazenov je urejen s pomočjo klančin. Bazenski kompleks termalnega parka Terme 3000 se nahaja v neposredni bližini osebam na invalidskih vozičkih dostopnega Hotela Termal. Prehod do hotela Termal je nadstrešen in pokrit.
Dostopno stranišče/ kopalnicaInvalidsko stranišče je le v stavbi, a je popolnoma prilagojeno in dostopno.
Dostopen vstop v vodo bazenaPosebnega pripomočka za prehod v vodo nimajo. Večina bazenov je sicer zgrajenih z visokimi robovi v višini vozička in tistim, ki se lahko presedejo iz invalidskega vozička na rob, predstavljajo dodatno možnost za vstop v sam bazen. Drugo možnost predstavljajo reševalci iz vode, ki vam lahko priskočijo na pomoč.

Dodatna ponudba

Črna termomineralna voda in Hotel Termal.

Hotel Termal s 136 sobami se nahaja v neposredni bližini bazenskega kompleksa termalnega parka Terme 3000, med njima pa je urejen pokrit prehod imenovan Prekmurski most. Hotel je primerno prilagojen in dostopen za ranljivejšo skupino gostov, vsebuje pa tudi invalidske sobe.

V Zdravstvenem centru Term 3000 zdravijo bolezni ter stanja po poškodbah in operacijah, za zdravljenje pa uporabljajo črno termomineralno vodo, ki je najtoplejša v Sloveniji in je razglašena za naravno zdravilno sredstvo.

Sorodna ponudba

LUŠTna domačija

Murska Sobota in okolica

Celoten opis
Hiša iz volne

Hiša iz volne

Murska Sobota in okolica

Celoten opis