Rikli Balance Hotel: tradicija na sodoben način - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dostopne sprehajalne poti

Rikli Balance Hotel

Tradicija na sodoben način.

Rikli Balance Hotel se nahaja v središču Bleda in ima 150 sob in suit, v katerih spoznate zgodbe o kranjski čebeli, tradicionalnih gorenjskih vezeninah, lectovem srcu in druge. Trajnostno naravnan hotel se ponaša s čudovitim razgledom na Blejsko jezero, Blejski grad in Julijske Alpe. Dostopen in prilagojen hotel vsebuje konferenčni center, enega najboljših wellness centrov v Sloveniji, hotelske bazene in restavracije z lokalnimi jedmi.

Dostopno parkiriščeOznačeni parkirni prostor za invalide se nahaja na parkirišču pred hotelom.
Dostopen vhodDostop do hotela je prilagojen s pomočjo klančin. V pritličju se nahaja tudi recepcija. Ob recepciji se nahaja tudi prilagojen vhod za invalide do Wellnessa Živa.
Dostopna sobaHotel nudi eno popolnoma prilagojeno in dostopno invalidsko sobo. Ta ima svojo prilagojeno kopalnico in balkon (z nekoliko praga).
Prilagojena kopalnicaV sobi se nahaja prostorna in prilagojena kopalnica, opremljena s poglobljenim tušem brez roba in oprijemali. Ob njem je tudi plastični stol za pod tuš. Zelo prostorno in prilagojeno invalidsko stranišče ter garderoba se nahajata tudi na kopališču. Omarice so nižje kot ostale.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija se nahaja v spodnjem delu hotela, je dostopna ter prostorna. Zajtrk je samopostrežni, v kolikor potrebujete pri postrežbi pomoč, vam pri tem pomaga osebje.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaVsi bazeni so popolnoma dostopni s pomočjo klančin in dvigala, ki pelje na zgornji bazen. Nimajo nobenega posebnega pripomočka za lažji vstop v vodo, vendar vam osebje rade volje priskoči na pomoč.
Dodatna dostopna ponudbaWellness Živa, ki se lahko pohvali z enim izmed najbolj prilagojenih in dostopnih kopališč.
Dostopne sprehajalne potiHotel se nahaja nad Blejskim jezerom, okrog katerega je speljana prijetna krožna pot. Žal ta ni v celoti asfaltirana, saj od Velike Zake dalje poteka po neutrjeni peščeni podlagi. Vsekakor pa je vredna sprehoda, saj je ravno del od starega jedra, mimo gradu in do Velike Zake najbolj slikovit.

Dodatna ponudba

Rikli in blejska zdravilna moč.

Zdravilec Arnold Rikli je Bled sredi 19. stoletja spremenil v napreden zdraviliški kraj. Po Riklijevem programu za zdravje, ki vsebuje veliko gibanja na svežem zraku, zmerno, a kakovostno brezmesno prehrano in krepčilen spanec, se lahko ravnate tudi v času bivanja v Rikli Balance hotelu. Kot gost hotela imate tudi prost vstop v bazene Wellnessa Živa, ki se nahaja v dveh nadstropjih.