Ribarjenje na Soči - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Ribolov med tisočerimi odtenki zelene.

Poletno vreme je kot nalašč za obisk doline Soče in ribarjenje. Struga reke nudi primerne lokacije za rekreativni ribolov, pri čemer sodelujete s podjetjem Soca fly, ki je specializirano na področju ribolova na reki Soči. Ti vas naučijo ribolova, pogovor pa teče tudi v smeri izobraževanja o sladkovodnih ribah v naši najlepši reki – Soči.

Ribolov je možen na več načinov.  Lahko ribarite na prodnatih bregovih, ali pa se odločite za tistega z ladjice. Ta vozi po manjšem jezeru, ki ga je ustvarila reka. Ob ribolovu vas čaka tudi manjša pogostitev s hrano in pijačo. Ladjica ima streho, zato je ribolov možen tudi ob slabšem vremenu. Obvezna je predhodna rezervacija termina.

Dostopno parkiriščeParkirate pri podjetju, ki vas nato s prilagojenim kombiniranim vozilom odpelje na dogovorjeno lokacijo.
Dostopen vhodPot do primernih prodnatih bregov ali do ladjice je ustrezno izbrana in dostopna, pri dostopu pa vam po potrebi pomagajo tudi zaposleni.
Prilagojene sanitarijeDostopnih in prilagojenih sanitarij ni.
Dostopna kavarna ali restavracijaOb dogovorjeni rezervaciji njihove ponudbe je v termin vključena tudi manjša pogostitev s hrano in pijačo.
Dodatna dostopna ponudbaOgled z ladjico na Mostu na Soči (z ali brez možnosti ribarjenja).

Dodatna ponudba

Spoznajte razlike.

Najbolj znana prebivalka Soče je gotovo postrv, ki jo tukaj lahko najdete v dveh različicah, kot soško postrv in šarenko. Soška postrv je endemična oziroma avtohtona, doseže lahko celo do 120 cm in tehta do 20 kg. Šarenka je bila v Evropo umetno naseljena iz Tihega oceana in jezer Severne Amerike, zraste pa lahko do 80 cm in tehta do 8 kg. Žal s soško tekmuje tako za prostor kot hrano.