Resort Rimske terme: dostopen Zdraviliški dvor - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Rimske terme

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojena kopalnica

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Rimske terme

Oddih v čudovitem okolju z edinstveno zdravilno vodo

Čudovito okolje Resorta Rimske terme, z edinstveno zdravilno vodo, sestavljajo trije hoteli – Hotel Sofijin dvor, Hotel Rimski dvor in Hotel Zdraviliški dvor, ki ima tudi štiri sobe, prilagojene gibalno oviranim osebam. Na voljo je tudi sobno dvigalo.

Termalno kopališče, ki je zasnovano po vzoru rimskih kopališč, obsega notranji ter zunanji panoramski bazen in masažne bazene, medtem ko je za gibalno ovirane dostopen le notranji bazen v medicinskem centru Valduta, ki ima bazensko dvigalo. Vabi tudi sodobno zasnovan wellness center Amalija.

Dostopno parkiriščeZa goste resorta je (proti doplačilu) na voljo parkirna hiša, kjer sta v vsakem nadstropju po dve označeni parkirišči za invalide. Parkirišča so ob vhodu v dvigalo, s katerim se pripeljete v recepcijo. Vrata so težka, zato priporočamo, da niste sami.
Invalidsko parkirno mesto se nahaja tudi pri parkirišču za dnevne goste, a je na poti s parkirišča do vhoda robnik.
Dostopen vhodVhod v resort je skozi vrtljiva vrata, ki so prostorna in se lahko po potrebi tudi zaustavijo ter dodatno pahljačasto odprejo za nemoten prehod v ustreznem tempu.
Dostopna sobaV Hotelu Zdraviliški dvor **** so na voljo štiri prostorne prilagojene sobe. Te imajo dve enoposteljni ležišči, ki ju je možno tudi združiti.
Prilagojena kopalnica Sobe v Zdraviliškem dvoru **** imajo prilagojene in dostopne kopalnice, ki vsebujejo oprijemala, prilagojeno wc školjko, podvozni umivalnik, nagibno ogledalo, tuš brez roba in zložljiv stol pod njim.
Splošne invalidske sanitarije se nahajajo tudi pri kavarni.
Dostopna kavarna ali restavracija Kavarna, ki se nahaja v istem nadstropju kot recepcija. Vse je v ravnini in popolnoma dostopno za osebe na invalidskih vozičkih. Dostop do terase ovira stopnica.
Hotelska restavracija je dostopna, prostorna in ima podvozne mize. Dostopna je tudi večina zunanje terase, le en del s stopniščem ni.
Dodatna dostopna ponudbaTermalno kopališče, medicinski center Valetuda, ponudba masaž (električna nastavljiva masažna miza), konferenčno-banketni center, organizacija porok.

Dodatna ponudba

Najsodobnejša tehnologija, združena z neokrnjeno naravo

V Rimskih termah deluje eden najbolje opremljenih medicinsko-rehabilitacijskih centrovmedicinski centru Valetuda, kjer izvajajo rehabilitacijske programe, ki vam pomagajo pri okrevanju po poškodbah in boleznih. Izvajajo tako samoplačniške storitve, kot tudi koncesijsko zdraviliško zdravljenje po pogodbi z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sorodna ponudba