Remisens Hotel Lucija: odlična lokacija - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Remisens Hotel Lucija

Dostopnost na odlični lokaciji.

Remisens Hotel Lucija se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča in plaže in je idealen kraj za nepozabne družinske počitnice. Hotel je gibalno oviranim popolnoma dostopen, nahaja pa se tudi v neposredni bližini obale Lucija, ki je prav tako ena bolj gibalno oviranim dostopnih.
Remisens Hotel Lucija ima na voljo popolnoma prilagojene invalidske sobe, v kateri se nahaja tudi povsem dostopen in prostoren balkon. V primeru, da so vse že rezervirane, po želji lahko rezervirate tudi običajno, saj so tudi te sobe dovolj široke za uporabo invalidskega vozička. Kopalnica je tam sicer majhna in neprilagojena, vendar se zunaj na hodniku, v neposredni bližini sobe, nahaja še ena velika prilagojena kopalnica za invalide.

Dostopno parkiriščeHotel ima urejeno parkirišče.
Dostopen vhodDo vhoda vodi klančina v ustreznih razmerjih. Dostop do zunanjih bazenov  je mogoč brez preprek, potrebno je le prečkati cesto. Bazen za noge je možno prečiti s klančino in ni pregrade.
Dostopna sobaInvalidska soba je primerno velika z lastno kopalnico. Vse je prilagojeno in dostopno, prav tako se zlahka pride tudi na prostoren balkon.
Prilagojena kopalnicaV sobi se nahaja popolnoma prilagojena in primerno prostorna kopalnica z ustreznim umivalnikom in wc školjko, oprijemali, tušem brez roba in plastičnim stolom pod njim. V pritličnem delu se nahaja splošno invalidsko stranišče, ki je primerno tudi za električne vozičke.
Dostopna kavarna ali restavracijaBar in restavracija sta dovolj široka in popolnoma dostopna za vse vrste vozičkov.
Dostopen vstop v vodo bazenaHotel žal nima pripomočka za lažji dostop v vodo bazenov, vstop na zunanji bazen pa ni možen samostojno zaradi betonskih stopnic, zato obvezno potrebujete pomoč druge osebe.
Dodatna dostopna ponudbaDoločen animacijski program.
Dostopne sprehajalne potiHotel se nahaja tik ob portoroški promenadi, ki ima urejene dostopne poti na obeh straneh ulice, hkrati pa je dostopnih tudi veliko drugih pridružujočih se potk ter obalni del.

Dodatna ponudba

Idealne počitnice za vso družino.

Hotel razpolaga z notranjim bazenskim prostorom z ogrevano morsko vodo, ki vključuje otroški bazen in center savn. Vsebuje pa tudi zunanji bazen Metropol Pool Lounge, ki se nahaja čez cesto. Ta je bil pred kratkim popolnoma prenovljen.
​V hotelu se najde tudi veliko popestritev za družine z otroki, med drugim lahko ti čas preživijo v igralnici Mini Klub, kjer bodo našli veliko igrač, video igrice, TV-kotiček in številne druge zabavne vsebine. Ob stalnem animacijskem programu za otroke in odrasle pa redno potekajo tudi animacijske aktivnosti na hotelskem bazenu. Lokacija, na kateri je hotel, je idealno izhodišče za izlete in ogled znamenitosti v bližini, hkrati pa tudi za šport in rekreacijo.

Obisk vsekakor priporočamo!