Pivovarna Haler Olimje: majhna, a priznana - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Domačija z lastno pivovarno.

Streljaj od Podčetrtka se na mirni lokaciji nahaja Domačija Haler, katere del je tudi pivovarna. Nudijo domače svetlo in temno pivo, ki je bilo nagrajeno že z več priznanji. Naravno kvašeno pivo Haler je zvarjeno po nemškem – starograjskem receptu in je brez dodanih konzervansov. Uporabljajo hmelj, pridelan v Savinjski dolini, in sicer aurora in golding.

Pivo ponujajo kot točeno pivo v pivnici, lahko pa ga vzamete tudi s seboj v steklenicah različnih prostornin. Po dogovoru je možen tudi ogled pivovarne z degustacijo.

Dostopno parkiriščeNa spodnjem delu parkirišča se nahaja rezervirano invalidsko parkirišče, a do restavracije vodi klanec. Na zgornji strani je še eno invalidsko parkirišče, nahaja se v bližini igral. To omogoča tudi izstop iz prilagojenega kombija.
Dostopen vhodMala stezica do pivnice (rumena hiša), je popolnoma dostopna. A priporočamo, da imate s seboj spremljevalca, saj je nekaj klanca.
Prilagojena kopalnicaPrilagojeno splošno invalidsko stranišče se nahaja v restavraciji.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija in pivnica sta dostopni osebam na invalidskem vozičku, prav tako tudi zunanja terasa restavracije. Mize so ugodnih višin.
Dodatna dostopna ponudbaNa domačiji nudijo prenočišča, imajo veliko asfaltirano igrišče, piknik prostor ipd. Vse je popolnoma dostopno, le soba vsebuje kad, vendar vseeno zaradi nekaterih klancev priporočamo družbo spremljevalca.

Dodatna ponudba

Trajnostno naravnana domačija s pestro ponudbo.

Streljaj od Podčetrtka, v neposredni bližini Term Olimia, se nahaja majhen kraj Olimje. V tem prelepem domačem okolju se na mirni lokaciji nahaja Domačija Haler. Domačija je približno 3 km oddaljena od Term Olimia ter 1 km od samostana Olimje. Nudi eno, invalidom delno prilagojeno sobo.

Sorodna ponudba

Domačija Haler Olimje

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis

Apartmaji Ortenia

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis
Jelenov greben

Jelenov greben

Podčetrtek-Rogaška Slatina

Celoten opis