Pivnica Savinja: odlična ponudba in lep ambient - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Pivnica Savinja

Več kot le pivnica.

Pivnica Savinja se nahaja v prijetnem zavetju dreves na obrežju reke Savinje v Laškem. Nudi vam pristno pivsko vzdušje ob vrčku hladnega piva, obilico osvežilnih brezalkoholnih pijač ter omamno ponudbo hrane in slaščic.

Dostopno parkiriščeDostopno parkirišče se nahaja nasproti pivnice, je javno, primerno prilagojeno in plačljivo. Vsebuje dve označeni invalidski parkirišči.
Dostopen vhodPivnica je dostopna z dveh strani, na obeh sta klančini, ki pa nimata ograje in sta med bolj strmimi. Na vhodu je minimalen prag, ki je prevozen.
Dostopna kavarna ali restavracijaPivnica je dostopna tako zunaj kot znotraj, prostor omogoča veliko gibanja, so pa v notranjosti omizja le dvignjena. Zato bolj priporočamo zunanjo teraso, ki v senci dreves ob Savinji nudi odličen ambient, ali da se dogovorite, da osebje eno zunanjo mizo postavi znotraj.
Prilagojene sanitarijeSanitarije so dostopne in prilagojene, vsebujejo oprijemala ter podvozni umivalnik, hkrati pa so tesne in razporeditev ni povsem idealna.
Dodatna dostopna ponudbaPivnica pogosto prireja različne dogodke, od kulinaričnih do “stand up” večerov.

Dodatna ponudba

Prostor kulinaričnih razvajanj in dogodkov.

Pivnica Savinja ni le prostor za pomenek ob pijači, temveč redno prireja tudi kup različnih dogodkov. Med njimi so zelo priljubljeni kulinarični, množice pa privabljajo tudi različne prireditve, kot so na primer večeri stand up komedije.