Kavarna in restavracija Park: dom 1. kremšnite - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Dom prve “kremšnite“.

Čeprav jo po originalnem receptu dobite v vseh lokalih Sava Hotelov Bled, je dom originalne blejske kremne rezine Kavarna Park. Takratni šef kuhinje hotela Park jo je prvič naredil leta 1953 in od tedaj so jih spekli že več kot 15 milijonov. Pri pripravi uporabljajo originalne, sveže in kakovostne sestavine. Nedavno je kavarna prejela tudi znak Slovenia Green Cuisine.

Poskusite jo lahko v več različicah, sedaj pa vam jo postreže tudi robot. V kavarni in restavraciji pa poleg originalne kremne rezine in drugih pristnih in presnih sladic ponujajo tudi pestro paleto originalnih jedi – od solat in burgerjev do mesnih in ribjih jedi.

Dostopen vhodVhod v kavarno je dostopen s pomočjo klančine, vsi ostali prostori, notranji in terase, so v ravnini.
Prilagojene sanitarijeKavarna nima prilagojenih sanitarij. Prilagojeno splošno invalidsko stranišče se nahaja za recepcijo Hotela Park.
Dostopna kavarna ali restavracijaKavarna je dostopna in primerno prostorna, del notranjega prostora sicer zajemajo vgradne klopi, vendar je na voljo ogromno sedišč, znotraj in zunaj, ki so dostopna kateri koli vrsti invalidskega vozička.
Dostopne sprehajalne potiKavarna se nahaja nad Blejskim jezerom, okrog katerega je speljana prijetna krožna pot. Žal ta ni v celoti asfaltirana, saj od Velike Zake dalje poteka po neutrjeni peščeni podlagi. Vsekakor pa je vredna sprehoda, saj je ravno del od starega jedra, mimo gradu in do Velike Zake najbolj slikovit.

Dodatna ponudba

Pred kratkim popolnoma prenovljen hotel.

Hotel Park je največji hotel na Bledu in stoji prav v njegovem središču, v neposredni bližini Blejskega jezera. Od tod se ponuja čudovit pogled na jezero, grad, Julijske Alpe, hotel pa premore tudi bogato ponudbo dodatnih storitev. Je idealno središče za prirejanje kongresov, seminarjev in drugih srečanj, povezanih z zabavo in s sprostitvijo v čudovitem blejskem okolju. Hotel je v letu 2008 prejel certifikat kolesarjem prijaznega hotela in privablja goste, ki si želijo aktivnih počitnic, saj okolica ponuja nešteto možnosti za aktivno preživljanje časa v naravi. 

Sorodna ponudba