Hotel Evropa Celje: kavarna in restavracija - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Hotel Evropa: kavarna in restavracija

Priljubljena kavarna na vhodu v staro mestno jedro

Hotel Evropa v pritličju vsebuje priljubljeno kavarno, v kateri si lahko privoščite vse od bogatih zajtrkov in brunchev, okusnih kosil in jedi po naročilu. Ne pozabite ob skodelici dišeče kave naročiti tudi kosa torte odličnih hišnih slaščičarskih mojstrov. Restavracija vsako leto sodeluje tudi na Tednu restavracij.

Dostopno parkiriščeNeposredno ob kavarni Hotela Evropa ni parkirnih mest za invalide. Najbližje se nahaja v plačljivi modri coni na Cankarjevi 13 in je oddaljeno okrog 250 m, je bočno parkirišče, ki pa ima izhodno površino na kolesarsko stezo. Parkomat sprejema le drobiž in odvečnega zneska ne vrača.
Na velikem parkirišču ob glavni železniški postaji, oddaljeni okrog 400 m, so tri parkirišča, rezervirana za invalide. Primerna so tudi za osebe, ki uporabljajo stransko dvigalo, stransko navozno klančino ali kasetno dvigalo za vstop v velikoprostorsko limuzino ali kombi. Parkirišče je prav tako plačljivo in sprejema le drobiž, ki ga ne vrača.
Dostopen vhodVhod v kavarno je možen skozi hotel, saj je na drugi strani stopnica. Vhod v hotel je v ravnini in brez ovir, vrata so steklena, z okroglim vertikalnim kovinskim držalom. Nadaljnja pot je v ravnini.
Dostopna kavarna ali restavracijaDostopni so vsi deli kavarne in restavracije, notranji del skozi hotel, zunanji pa z ulice. Večina miz je podvoznih, oprema pa premakljiva.
Prilagojene sanitarijeKavarna in hotel nimata lastnih prilagojenih sanitarij. Splošne, namenjene gostom brez oviranosti, so ozke, zato priporočamo raje uporabo prilagojenih javnih sanitarij, ki se nahajajo nasproti hotela in so označena s črnim izveskom “Toilet”. Te so primerno prilagojene, izjemno prostorne in vsebujejo celo tuš.
Dodatna dostopna ponudbaV kavarni lahko naročite tudi poročno torto, restavracija sodeluje na Tednu restavracij.

Dodatna ponudba

Hotel s tradicijo

Drugi najstarejši hotel v Sloveniji, Hotel Evropa, ima v svoji ponudbi več sob, a še nima prilagojene, prav tako ne vsebuje dvigala. V neposredni bližini pa najdete tudi Pizzerijo in špageterijo Koper, ki jo prav tako vodijo Eurotas hoteli, a ima ta na vseh vhodih stopnice v višini vsaj 9 cm. Mize v notranjosti so sicer podvozne, ob lepšem vremenu pa se nekaj nepodvoznih nahaja tudi na ravnem zunanjem delu, ki je dostopen neposredno z ulice, nudijo tudi dostavo.

Sorodna ponudba