Hotel Thermana Park Laško Superior - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Pestra in vsestranska ponudba.

Sodoben hotel Thermana Park Laško Superior s štirimi zvezdicami je zadnja pridobitev razkošja, ki je nastala na področju obstoječega kompleksa Zdravilišča Laško. Sobe so velike in moderno urejene, v hotelu pa se nahajajo tudi povezane družinske sobe, 10 sob, ki je prilagojenih osebam na invalidskih vozičkih, sobe, kjer se sprejemajo mali hišni ljubljenčki, sobe, opremljene po Halal certifikatu, sobe s podaljšanim ležiščem in z leseno talno oblogo.

Zaradi dobrih prilagoditev pri njih redno bivajo tudi ekipe vrhunskih športnikov invalidov, ki na tem območju izvajajo priprave, treninge in tekmovanja.

Dostopno parkiriščeParkirni prostori, namenjeni invalidom se nahajajo na zunanjem parkirišču in v garažni hiši.
Dostopen vhodHotel je zgrajen brez arhitektonskih ovir. Recepcijski pult je ustrezno prilagojen in lahko dostopen.
Dostopna sobaV ponudbi je 10 gibalno oviranim popolnoma prilagojenih sob. Sobe so velike 25 m² in omogočajo gibanje z invalidskim vozičkom. 
Prilagojena kopalnicaV sobi se nahaja lastna prilagojena kopalnica. Ta vsebuje tuš brez roba, oprijemalo ter stolček. 
Dostopna kavarna ali restavracijaVse restavracije in kavarne so popolnoma dostopne in prilagodljive.
Dostopen vstop v vodo bazenaBazeni nimajo nobenega pripomočka za lažji dostop v vodo, zato pri tem potrebujete pomoč druge osebe. Imajo pa ležalnike, ki so rezervirani za invalidne osebe.
Dodatna dostopna ponudbaBazeni, konferenčne dvorane. V večernih urah so gostom na voljo tudi plesna glasba, različni koncerti, zdravstvena in potopisna predavanja, druženja ob družabnih igrah ali ustvarjanje v ustvarjalnih delavnicah.
Dostopne sprehajalne potiKompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji. Do mestnega jedra Laškega vas loči le 15 minut poživljajočega sprehoda ob obeh bregovih Savinje, pot je prilagojena. Poti po mestu so deloma prilagojene, na nekaterih delih občasno pločnik nima prilagojenega robnika ali pa postane preozek. Nekateri deli mesta so opremljeni s taktilnimi oznakami.

Dodatna ponudba

Več kot 2.000 m² vodnih užitkov.

V Termalnem centru Thermana se vse vrti okoli (termalne) vode, ki jo uporabljajo kot poglavitni zdravilni dejavnik tudi pri medicinski rehabilitaciji. V Termalnem centru pod stekleno kupolo so na 2.200 m² na voljo vodne površine z notranjimi in zunanjimi bazeni.