Hotel Lovec Bled: prijeten butični hotel - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Prijeten butični hotel v samem središču Bleda.

Vpet v domače okolje Hotel Lovec ponosno nadaljuje tradicijo gostišča, ki je na tem mestu stalo že pred več kot sto leti. Arhitektura hotela se zgleduje po lokalnem okolju in gostom omogoča popolno doživetje okolice, saj ponuja čudovite razglede na jezero in okoliško gorovje. Povezanost z domačim alpskim okoljem se odraža tudi v ponudbi restavracije Lovec Grill, kjer gostom postrežejo z jedmi iz svežih lokalnih sestavin. Ponudbo hotela zaokrožuje prijeten sprostitveni center, dušo pa mu dajejo prijazni sodelavci, ki z veseljem prisluhnejo sleherni želji svojih gostov.

Dostopno parkiriščeParkirišče za goste hotela je ob hotelu, invalidski parkirni mesti sta dve in imata celo nadstrešek, pri čemer je pri obeh prostor tudi za kombi, ki ima dvižno rampo. Dodatnih 10 parkirnih mest pa se nahaja še v hotelski garaži – dostop do hotela iz garaže je po klančinah in z dvigalom.
Dostopen vhodVhod v hotel je dostopen skozi vrtljiva vrata, ki jih je možno upočasniti, prav tako pa tudi skozi sosednji vhod ob informacijskem pultu.
Dostopna sobaHotel ima 3 prilagojene sobe za invalide. Sobe so dostopne z dvigalom, primerno prostorne in svetle.
Prilagojena kopalnicaVsaka soba ima lastno, povsem prilagojeno kopalnico. Ta je opremljena z oprijemali, tušem brez roba in stolom pod njim.
V pritličju, ob vhodu v restavracijo, pa je prav tako invalidsko stranišče, ki vsebuje tudi previjalno mizo.
Dostopna kavarna ali restavracijaHotelska jedilnica je v pritličju in je povsem dostopna. V pritličju se nahajata tudi lounge del in zunanja, povsem dostopna kavarna. Prav tako se v pritličju nahaja tudi v celoti dostopen Pub Lovec.
Dostopen vstop v vodo bazenaHotelski bazen in savne so težje dostopne, dogovoriti se morate, da vas osebje pelje po dostopni poti, a je bazen zelo visok, zaradi česar dostop v vodo ni možen brez pomoči spremljevalca.
Glede na to, da je bazen namenjen samo hotelskim gostom, ob bazenu ni garderob. Za vstop v vodo ni pripomočka.
Dodatna dostopna ponudbaV 4. nadstropju hotela se nahaja kongresna soba za cca 100 oseb, ki je dostopna z dvigalom in ponuja prelep razgled na Blejski otok.
Dostopne sprehajalne potiHotel se nahaja nad Blejskim jezerom, okrog katerega je speljana prijetna krožna pot. Žal ta ni v celoti asfaltirana, saj od Velike Zake dalje poteka po neutrjeni peščeni podlagi. Vsekakor pa je vredna sprehoda, saj je ravno del od starega jedra, mimo gradu in do Velike Zake najbolj slikovit.

Dodatna ponudba

Možnost najema za več kot 100 oseb.

Hotel Lovec je bil nagrajen z nagrado Meeting Star” kot eden izmed desetih najboljših mestnih kongresnih hotelov v Sloveniji. Konferenčna dvorana Panorama, ki leži v najvišjem nadstropju Hotela Lovec, se ponaša z najlepšim razgledom na Blejsko jezero in otok. Dvorana sprejme do 140 oseb v kino postavitvi, na željo pa jo lahko predelimo v dva ločena prostora. Njen predprostor je namenjen pogostitvam in druženju med odmori.