Hotel Balnea: prava paša za oči in dušo - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Prava paša za oči in dušo.

Dolenjske Toplice, kjer se nahaja Hotel Balnea, so najstarejše zdravilišče v Evropi. Z današnjo sodobno ponudbo kopaliških, zdravstvenih in drugih storitev so privlačen cilj za goste, željne oddiha sredi narave, blagodejnih učinkov termalne vode, vrhunskih storitev wellnessa in boljšega zdravja. Hotel popestri tudi njegov umetniški izraz, ki ustvarja čisto poseben prijeten ambient.

Dostopno parkiriščeParkirišča za invalide najdete pred wellnessom in hotelom.
Dostopen vhodHotel Balnea je dostopen s primerno urejeno klančino, vrata se odpirajo samodejno glede na senzor. Dostopen in prilagojen je tudi Wellness Balnea. Prehod med hotelom in wellnessom je urejen po čudovito zaprtem hodniku, ki je popolnoma dostopen za invalide.
Pot do bazenov vodi čez prijeten park, ki je kljub temu, da je pot tlakovana, popolnoma prevozen za uporabnike invalidskih vozičkov. Bazen je opremljen s klančino na zunanji del bazena.
Dostopna sobaOba hotela, Hotel Balnea in Hotel Kristal, imata prilagojene invalidske sobe. So ustrezno prilagojene, dovolj široke in s prilagojeno kopalnico. Hotel Balnea je novejši, zato imajo tam invalidske sobe tudi svoj balkon. Ta ima na prehodu manjši prag.
Prilagojena kopalnicaKopalnice v sobah so prilagojene, opremljene s tušem brez roba in oprijemali. Prav tako ima invalidsko stranišče tudi wellness, skupaj z garderobo in prostorom za tuširanje.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je čudovita in ogromna ter omogoča veliko gibanja osebi na invalidskem vozičku. Na zunanji terasi wellnessa se nahajata samopostrežna restavracija in kavarna. Obe sta prilagojeni, brez stopnic, tako da se osebe na invalidskih vozičkih lahko normalno gibljejo.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaŽal wellness nima urejenega vstopa v zunanji bazen za invalida, vendar vam pri tem rade volje pomagajo reševalci iz vode. V notranjem bazenu pa se nahaja dvigalo za v vodo.
Dodatna dostopna ponudbaWellness Balnea, zdravilišče, konferenčne dvorane.

Dodatna ponudba

Toplice, ki jih imajo radi gostje vseh generacij.

Hotel Balnea ponuja tudi Wellness center, kjer lahko zaplavate v notranjih in zunanjih bazenih Laguna. V notranjih bazenih je temperatura vode prijetnih 32 stopinj Celzija, v zunanjih pa 27 stopinj. Tedensko prirejajo popestritev z nočnim kopanjem, ob katerem vam postrežejo s kozarčkom penine. Največja popestritev za mlajše otroke bo gotovo prava gusarska ladja sredi enega izmed bazenov, za nekoliko starejše pa nepogrešljivi tobogani.

Sorodna ponudba