Hiša Smreka Snovik - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Hiša Smreka Snovik

Apartmaji na robu gozda.

Nad Termami Snovik se nahaja apartmajsko naselje, ki se z zadnjim delom odpira proti gozdnatim pobočjem. Apartmajske hiše nudijo kar 74 različnih apartmajev in 31 dvoposteljnih sob, Hiša Smreka pa vsebuje tudi take, ki so primerni za gibalno ovirane.

Sobe so lepo urejene in dajejo prijeten občutek domačnosti, zgrajene so iz naravnih materialov in imajo po tleh položena parket in keramiko, zaradi česar so zelo primerni tudi za alergike. Vsaka soba ima svoj balkon z mizico in stoli ter sušilnim stojalom, hkrati pa še vedno dovolj zasebnosti.

Dostopno parkiriščeParkirišča za invalide najdete tako pred termami kot pred posameznimi apartmaji, med drugim tudi trije neposredno ob Hiši Smreka.
Dostopen vhodVhod na recepcijo, kjer prevzamete ključe, je urejen s klančino. Vhod v apartmaje je v ravnini z asfaltirano potjo, a ima z notranje na zunanjo stran nekoliko praga. Prehodi so široki vsaj 80 cm.
Terme so dostopne s pomočjo klančin, imajo prilagojen (širši) vhod za gibalno ovirane ter druge prilagoditve. Bazen za noge je prehoden, a morajo kolesa skozi vodo. Na zunanji bazen vodi tlakovana pot, ki je široka 80 cm in jo na desni strani zamejuje zidec, na levi strani pa so po tleh nasuti prodniki.
Dostopna sobaPrilagojenih sob je 6, so polno opremljene, dovolj prostorne in imajo zakonsko ležišče, lastno prilagojeno kopalnico ter kuhinjo z dnevno sobno sobo in balkonom. Prehod na balkon ima nekaj praga, a lahko stanovalci, ki nanj ne bi mogli, uporabljajo tudi prostor pred balkonom in tam postavijo mizo ter stole. Postelja v spalnici je nekoliko nižja, prostori pa ne vsebujejo talnih preprog in so zelo primerni tudi za alergike.
Prilagojena kopalnicaKopalnice v sobah so prilagojene, opremljene s tušem brez roba in oprijemali ter zložljivim stenskim stolčkom.
Prav tako imajo splošno invalidsko stranišče tudi Terme, kjer se nahajata še garderoba, namenjena invalidom, in skupinski prostor za tuširanje.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je prenovljena in ogromna ter omogoča veliko gibanja osebi na invalidskem vozičku. Na zunanji terasi wellnessa se nahajata samopostrežna restavracija in kavarna. Obe sta prilagojeni, brez stopnic, tako da se osebe na invalidskih vozičkih lahko normalno gibljejo.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaTerme nimajo posebnega pripomočka za lažji vstop v vodo, vendar vam pri tem rade volje pomagajo reševalci iz vode.
Dodatna dostopna ponudbaTerme Snovik, konferenčna dvorana, različni dogodki in dodaten program.

Dodatna ponudba

Širok nabor dodatnih aktivnosti.

Otroke bodo navdušila igrala, ki se nahajajo v bližini nastanitev, glavna atrakcija pa so seveda Terme Snovik. Te vsebujejo tako notranje kot zunanje bazene, med drugim tudi otroškega, na zunanjem delu pa nadete še kotiček za kneippanje in bosonogo pot, naj tematsko pot leta 2018. V bližini se ponuja veliko dodatnih možnosti za sprehode ali kolesarjenje ter oglede. Terme Snovik pa ponujajo še dvorane, ki jih je možno najeti za različne dogodke, animacijo za otroke, nočne sprehode z baklami, delavnice joge, občasne koncerte ali popestritev z drugačnim programom (npr. priljubljeni standup) ter še marsikaj drugega. Na njihovi posesti najdete tudi zeliščni vrt, wellness in ponudbo različnih tretmajev. Vsekakor ogromno možnosti za pester dopust.

Naj pri tem omenimo še, da ima spremljevalec prost vstop v Terme Snovik.

Sorodna ponudba