Grand hotel Portorož: le korak od morja - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Grand hotel Pororož

Hotelska eleganca ob tradiciji solinarstva.

Grand hotel Portorož se nahaja v središču Portoroža in je lociran le korak od morja. Odlikujejo ga prenovljene sobe, ki združujejo eleganco s tradicijo solinarstva in z zgodovino mesta Piran, prestižna zasebna plaža, sončna terasa, vrhunska mediteranska gastronomija ter izkušeno osebje, znano po tradicionalnem mediteranskem gostoljubju. Hotel je neposredno povezan s centrom Terme & Wellness LifeClass, ki nudi celovito termalno, zdravstveno in wellness ponudbo.

Dostopno parkiriščePred hotelom so parkirišča ob cesti, imajo 1 označeno invalidsko parkirno mesto.
Dostopen vhodVstop v hotel je popolnoma dostopen s pomočjo manjše klančine. V spodnjem delu hotela se nahaja tudi dostopna recepcija. Vhod na bazen je za osebe na invalidskih vozičkih urejen z zunanje strani, dostopnost je s pomočjo klančine.
Dostopna sobaHotel ponuja svojim gostom s telesnimi ovirami tudi eno invalidsko sobo. Soba se loči od drugih sob že po zunanjih vratih – vrata so širša, odpirajo se navzven.
Garderobni del je dodatno prilagojen osebam na invalidskem vozičku. Soba je dvoposteljna.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je ustrezno prilagojena z oprijemali, ima tuš brez roba in zložljiv stol pod njim. Popolnoma prilagojeno splošno invalidsko stranišče se nahaja tudi za kavarno.
Še eno prilagojeno invalidsko stranišče, ki vsebuje tudi prilagojeno garderobo, je urejeno na kopališču.
Dostopna kavarna ali restavracijaHotelska restavracija je popolnoma dostopna s pomočjo dvigala. Hrana je samopostrežna, jedilnica je zelo prostorna. Ponujajo tudi možnost obeda na “terasi” jedilnice (del hotela, ki je pokrit s stekleno kupolo). V pritličju hotela je kavarna, ki je tudi popolnoma dostopna za invalidne osebe.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaDostop do bazena je urejen za invalide. Žal nimajo nobenega pripomočka za lažji vstop v vodo.
Dodatna dostopna ponudbaGrand Hotel Portorož nudi tudi wellness storitve. Bazen je dostopen tudi zunanjim gostom.

Dodatna ponudba

Terme na morju – bazeni s Pramorjem.

V Termah Portorož se lahko celo leto kopate v edinih bazenih s termalno vodo na slovenski Obali. Bazeni vsebujejo ogrevano morsko in termalno vodo, nudijo pa tudi programe sedmih centrov dobrega počutja, ki temeljijo na wellness, lepotnih rekreativnih in medicinskih storitvah. Pramorje je posebna termalna voda z blagodejnimi učinki na zdravje in dobro počutje. Po svoji kemični sestavi je edinstvena v tem delu Evrope in je le delno podobna današnjemu morju.

Gostje imajo urejen dostop v kopalnem plašču, s katerim lahko do bazenov z ogrevano morsko vodo (Sea Spa) ali do posebnih bazenov s termalno vodo (Pramorjem) odidete kar iz svoje sobe. Najmlajši pa se bodo pozabavali v katerem od otroških bazenov. Uporaba bazenov je za hotelske goste brezplačna.