Gostilna in pizzerija Jurman: raj za družine - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dostopne sprehajalne poti

Popolnoma dostopna gostilna z dolgo tradicijo.

Gostilna, pizzerija in bar Jurman se ponaša z več kot dvajset let trajajočo tradicijo. Nudijo tople malice, jedi po naročilu, solate, sladice in pizze iz krušne peči. V gostilni Jurman lahko uredite tudi rezervacije za manjše ali večje skupine, ki lahko pri njih praznujejo rojstni dan, krst, obhajilo, birmo, obletnico ali drugi jubilej, pripravljajo tudi srečanja po pogrebu. Hrano in pizze lahko v ustreznih embalažah odnesete tudi domov. Ponujajo tudi izbor jedi, prirejen za vegetarijance.
V lepih dneh pa lahko posedite tudi na vrtu pred barom. 

Dostopno parkiriščeParkirišče pred gostilno Jurman je ogromno. Invalidski parkirni prostor najdete tik pred vhodom v gostilno. Veliko parkirišče je primerno tudi za avtobuse in zato prikladno za večje skupine turistov, ki potujejo skozi Ljubljano.
Dostopen vhodDostop do gostilne je popolnoma prilagojen, dnevni bar, skozi katerega vstopite, je ločen od restavracije, do katere nadaljujete po hodniku.
Dostopna kavarna ali restavracijaCelotna gostinska ponudba je dostopna, tako restavracija kot dnevni bar. Nekatere mize imajo sicer vgradne klopi, vendar je večina miz opremljena z lahko premakljivimi stoli.
Prilagojene sanitarijeSanitarije v gostilni Jurman so popolnoma prilagojene.
Dostopne sprehajalne potiV bližini se nahajata Fužinski grad in Ljubljanica, ob kateri je lepo urejeno sprehajališče. Ob Gostilni Jurman teče pločnik, ki je ustrezno urejen, hkrati se v neposredni bližini nahaja tudi postajališče javnega mestnega prometa.

Dodatna ponudba

Raj za otroke vseh starosti.

Pri njih se bodo dobro počutili vaši otroci, kajti v času čakanja na hrano se bodo lahko poigrali na več ograjenih in ustrezno zavarovanih zunanjih in notranjih igralih, poleg tega pa je za njih poskrbljeno tudi z otroškimi menuji. Ne manjka jim niti Playstation.

Sorodna ponudba