Gostilna in pivnica Stari pisker - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Gostilna in pivnica Stari pisker

Za vse ljubitelje jedi z žara ter odličnih sladic

Gostilna in pivnica Stari pisker, ki je bila po izboru gostov na portalu Tripadvisor izbrana med 10 najboljših restavracij na svetu, nudi široko ponudbo gurmanskih burgerjev, steakov, svinjskih krač, reber pa tudi morskih specialitet. Sveže pripravljeni dnevni obroki, radodarne porcije in omamne sladice so več kot dobri razlogi za obisk.

Dostopno parkiriščeNeposredno pred Gostilno in pivnico Stari pisker sicer ni parkirišča, ker se gostilna nahaja v peš coni, se pa najbližje označena parkirišča nahajajo tik pred začetkom peš cone na Prešernovi ulici (nasproti Muzeja novejše zgodovine Celje). Tam so 3 parkirna mesta za invalide.
Dostopen vhodVhod v gostilno je prilagojen s kratko premično kovinsko klančino, ki jo namesti osebje. Zunanji del je v ravnini.
Dostopna kavarna ali restavracijaDostopni so vsi deli gostilne, tako zunanja terasa kot notranja restavracija. Večina miz je podvoznih.
Prilagojene sanitarijePrilagojenih sanitarij znotraj gostilne žal ni. Gostilna sicer vsebuje splošne sanitarije s širino vhoda 60 cm, ki so v določenih delih še nekoliko širše, a kljub temu niso med prostornejšimi. Najbližje invalidom prilagojene sanitarije pa se nahajajo streljaj stran, na tržnici. V času odprtja (do 16. ure) so odklenjene, sicer pa zaklenjene, a jih lahko odprete z euro ključem (Euro key).
Dodatna dostopna ponudbaDostava na dom, lastna zorilnica s trgovino, gostovanje na Odprti kuhni, razni dogodki.

Dodatna ponudba

Stari pisker v vsak dom

Gostilna in pivnica Stari pisker od leta 2020 nudi tudi spletno prodajo, saj imajo lastno zorilnico mesa. Odlikujeta jih raznovrstna ponudba in vrhunska kvaliteta, meso pa je na dom dostavljeno v hlajenem vakuumskem pakiranju. Obenem so redni gostje različnih kulinaričnih dogodkov, kot sta na primer Odprta kuhna ter Pivo in burger fest, pripravljajo pa tudi lastne.