Bazensko dvigalo za Olimpijski center Novo mesto - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Bazensko dvigalo za Olimpijski center Novo mesto

bazensko dvigalo
Mobilno bazensko dvigalo i-Swim. Vir: Zavod Brez ovir

Olimpijski center Novo mesto je od nas prejel mobilno bazensko dvigalo i-Swim, ki omogoča vsem gibalno oviranim osebam enostaven vstop v vodo. Investitor je bila mestna občina Novo mesto.

Olimpijski center Novo mesto je celovit športno-rekreacijski kompleks, lociran v Češči vasi, ki prebivalcem Novega mesta in okolice omogoča aktivno preživljanje prostega časa, obenem pa deluje kot olimpijski center za treninge, tekmovanja, izobraževanja in organizacijo dogodkov. Pokrit bazenski kompleks omogoča odlične pogoje za učenje plavanja, rekreativno vadbo in profesionalne plavalne treninge. Je odprtega tipa in na voljo za uporabo vsem starostnim skupinam, ne glede na plavalno predznanje.

Bazensko dvigalo i-Swim

Bazensko dvigalo i-Swim omogoča osebam z omejeno mobilnostjo samostojen dostop do katere koli vrste bazena. To dvigalo predstavlja kombinacijo kakovosti in funkcionalnosti, ki je prilagojena potrebam uporabnikov bazenov. Zasnovano je za zagotavljanje udobja in varnosti uporabnikov. Vsebuje namreč sistem proti prevrnitvi in patentiran stabilizacijski sistem, ki ustreza vsem varnostnim standardom in predpisom.

dvigalo i-Swim
Dvigalo predstavlja kombinacijo kakovosti in funkcionalnosti. Vir: Zavod Brez ovir

Bazenska dvigala Zavoda Brez ovir najdete tudi na drugih lokacijah po Sloveniji, in sicer v:

termalnem parku Bioterme,

hotelu in resortu Adria Ankaran,

Termah Olimia.

V Zavodu Brez ovir imamo v ponudbi mobilna in fiksna bazenska dvigala, ki gibalno oviranim omogočajo vstop v vodo. Nudimo tudi hiter servis po celi Sloveniji. Če tudi vi želite osebam z različnimi oviranostmi omogočiti dostop do svoje turistične ponudbe, nas kontaktirajte na 01 620 84 04 ali 070 463 316 oz. preko elektronske pošte komerciala@brezovir.si.

Nazaj