Austria Trend hotel Ljubljana - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dostopne sprehajalne poti

Hotel z mednarodnim vzdušjem.

Bivajte v eni najprostornejših in najudobnejših sob v vsej Ljubljani, uživajte v ekskluzivnem bivalnem udobju, vrhunskem dizajnu in hotelskih storitvah, ki izpolnijo vse želje. Austria Trend hotel Ljubljana vam nudi program razvajanja vseh čutov. Najprej vas pričaka prelesten pogled na mesto in njegovo okolico, nato bo vaše brbončice navdušila lastna restavracija hotela, nato pa si odpočijte in polni sveže moči raziskujte utrip Ljubljane. Nahaja se tik ob ljubljanski obvoznici. Na eni strani se odpira pogled na Alpe, na drugi strani pa lahko občudujete mesto Ljubljana.

Hotel Austria Trend Ljubljana je trenutno sredi celostne prenove, ki bo zaključena prihodnje leto, vendar je kljub temu odprt za določene goste (poslovne, športne in podobne dejavnosti). V skladu s trenutnimi razmerami so pri prenovi upoštevali tudi vse sodobne smernice, zato sobe odslej nimajo več preprog in ponujajo najvišjo raven čistoče in varnosti. Hotel Austria Trend Ljubljana vsebuje 6 invalidskih sob. Posebnost je to, da se sobe delijo na kadilske in nekadilske.

Dostopno parkiriščeParkiranje je možno pri vhodu v hotel. Invalidom sta namenjeni dve označeni parkirni mesti.
Dostopen vhodVhod v hotel je popolnoma dostopen, prav tako recepcija.
Dostopna sobaSobe so prostorne in svetle. Postelje imajo spodaj prostor za sobno dvigalo, če je to potrebno. Tega v hotelu žal nimajo v lasti.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je prilagojena z oprijemali, vsebuje pa delno zastekljeno kad. Splošno invalidsko stranišče se nahaja v pritličju.
Dostopna kavarna ali restavracijaHotelska restavracija je popolnoma dostopna. Restavracija je samopostrežna, prostorna in brez omejitev za invalide. V pritličju boste našli tudi dostopni Winners Lounge bar.
Dostopen vstop v vodo bazenaHotelski bazen in savne so težje dostopne, dogovoriti se morate, da vas osebje pelje po dostopni poti, a je bazen zelo visok, zaradi česar dostop v vodo ni možen brez pomoči spremljevalca.
Glede na to, da je bazen namenjen samo hotelskim gostom, ob bazenu ni garderob. Za vstop v vodo ni pripomočka.
Dodatna dostopna ponudba5 konferenčnih dvoran z obsegom od 20 pa vse do 320 ljudi.
Dostopne sprehajalne potiHotel se nahaja na obrobju urbanega dela prestolnice, pred avtocestno vpadnico. Neposredno ob hotelu pa je tudi več avtobusnih postajališč.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Veliko možnosti za organizacijo zasebnih ali poslovnih dogodkov.

Hotel Austria Trend Ljubljana ponuja tudi wellness storitve. Klub Sense Wellness pomeni čisto sprostitev in popoln oddih s hamamom, finsko savno, biosavno, jacuzzijem, sobo za sprostitev in sobo VIP. Dostop je možen po klančini, ki ni popolnoma skladna s predpisi in zaradi česar bodo težje gibalno ovirani invalidi potrebovali nekaj pomoči. Pomoč je potrebna tudi pri uporabi storitev.

V hotelu v kar petih konferenčnih dvoranah sicer nudijo tudi organizacijo zaključnih zabav, praznovanja rojstnega dne, seminarjev in konferenc.

Sorodna ponudba